Skift til hovednavigasjon Skift til sidenavigasjon Skift til hovedinnhold All 3M.com Site Map
 

Viser alle produkter

1-25 av 55 produkter

 
 
Autoprodukter     Kjøp offline
 

Slipemateriell, lim, påføringspistoler, rustbeskyttelse, bilelektrisk, glassmontering, maskering, verneutstyr, PPS blandesystem, plastreparasjon, tetningsprodukter og bilpleieprodukter.

Barrierefilm og barrierekrem - Cavilon™     Kjøp offline
 

Cavilon™ barrierefilm og barrierekrem for behandling og beskyttelse av sår og skadet hud.

Beskyttelse av informasjon og materiell Kontakt 3M    
 

Utlånsstyring i bibliotek, dokumentkontroll, skjermfilter for datamaskiner som hindrer andre innsyn er bare noen av løsningene.

Biblioteksystemer Kontakt 3M    
 

Selvbetjeningsautomater, returautomater, dokumentsikring, eiendelssikring og dokumentidentifisering.

Dekorprodukter     Kjøp offline
 

Scotchprint Graphics system brukes som reklame og kommunikasjon på skilt, kjøretøy, bygninger (vinduer og gulv), fortau og interiør. Controltac™, Scotchcal™, Scotchlite™ og DI-NOC™ er alle høykvalitets folier fra 3M.

Dentalprodukter for tannleger   Kjøp online Kjøp offline
 

3M ESPE og 3M Unitek produkter brukes av tannleger og kjeveortopeder over hele verden for å forbedre folks tannhelse. Indikasjonsområdene inkluderer restaureringer, kroner og broer samt utstyr til kjeveortopedisk behandling.

Digital Signage Software Kontakt 3M    
 

Fra en sentral PC gjør 3M Digital Signage Software deg i stand til styre hva som skal vises til hvilken tid på et stort antall skjermer .

Display kontrast film - Vikuiti™     Kjøp offline
 

Vikuiti™ film gir økt lesbarhet i LCD-display under de fleste lysforhold. Vikuiti film for bakprojeksjon kan skjæres i den figuren du ønsker og gir topp resultat under vanskelige lysforhold som f.eks. når den er applisert på et butikkvindu.

Elektronikkproduksjon Kontakt 3M    
 

Poleringsfilm for fiberoptik, lysherdende film, termisk ledende tape, varmeherdende limfilmer og elektrisk ledende tape.

Ergonomiske produkter     Kjøp offline
 

Skjermfilter, musematter, fothviler, dokumentholder og arbeidslamper, håndleddstøtter, tastaturskuffer og monitorstativ.

Festool Automotive Systems     Kjøp offline
 

3M Autotuotteet ja Festool Automotive Systems aloittavat yhteistyön

Filtreringsprodukter for luft og væsker Kontakt 3M    
 

Filtrete™ og Cuno™ filtreringsprodukter for rensing av luft og væske gir en meget god og økonomisk løsning selv i de mest krevende miljøer.

Førstehjelp - Nexcare™     Kjøp offline
 

Plaster, taper, førstehjelpsskrin, småskadepakke, kompresser, gasbind, blod-stopper spray og neseplugg, ColdHot™ kulde og varmepakninger og flere ulike typer kompresjons- og støttebandasjer.

Industritape og lim     Kjøp offline
 

Sammenføyning med tape og lim, festesystemer, emballering, flexo-taper, maskering, beskyttelse og identifisering.

Innvendig og utvendig coating og korrosjonsbeskyttelse Kontakt 3M    
 

3Ms Scotchkote™ produkter for innvendig, utvendig coating og korrosjonsbeskyttelse gir enkelt vedlikehold og lengre brukstid.

Interaktive løsninger for møte og klasserom     Kjøp offline
 

Her finner du 3Ms autoriserte forhandlere som selger og monterer interaktivt audiovisuelt utstyr. Super Close projektorer, interaktive tavleløsninger, Digital WallDisplay, digital flippover, digitale projektorer, overhead projektorer og lerret til bruk i møte og klasserom.

Interiørdesign - Dekor og laminat til vegg Kjøpsinformasjon    
 

Med løsninger til glassfasader, dører, delevegger, søyler, tak og vegger tilbyr 3M praktiske og smarte løsninger som gjør at rommene blir levende.

Isolasjonstaper og merketaper     Kjøp offline
 

Scotch PVC isolasjons- og merketape til isolering av kabler og ledninger. Scotch vulkaniserende tape for isolering av kabelskjøter.

Kabel og kontaktsystemer - Elektronikk Kontakt 3M    
 

Bakplankontakter i "Hard Metric", kabler og kontakter for kort til kort, kabel til kort eller komponent til kort applikasjoner, høyhastighets datakabler med MDR-kontakter, single- og multimode fiberkabler og fiberkontakter.

Kaldkrymp og varmkrymp slanger, rør, kabelskritt og endekopper     Kjøp offline
 

Kaldkrymp rør i EPDM eller silikon og kaldkrymp endekopper og kabelskritt. Varmkrymp rør og slanger i tynn og tykkvegget materiale. Varmkrymp endekopper og kabelskritt.

Kameraprojektor   Kjøp online  
 

3M™ Kameraprojektor er et videokamera‚ digitalkamera og projektor‚ alt i ett! Ta fantastiske HD videoer og fotografier‚ projiser og del kontinuerlig – uansett hvor du befinner deg!

Kjeveortopedi - 3M Unitek Kontakt 3M    
 

3M Unitek-produkter brukes av kjeveortopeder verden over i forbindelse med tannregulering.

Kommunikasjonløsninger i hørselvern- Peltor™ Communications     Kjøp offline
 

Kommunikasjon via kabel eller trådløse kommunikasjonsløsninger for bruk i støyende miljøer. Typiske bruksområder er offshore, industri, motorsport og jakt/skyting.

Luftrensere - Filtrete™     Kjøp offline
 

Filtrete™ luftrensere samler effektivt opp luftbårne allergifremkallende partikler som pollen, støv og røyk fra luften i ditt inneklima.

Matteløsninger, renhold og gulvbehandling     Kjøp offline
 

Effektive løsninger innen inngangspartimatter, avlastning- og sklisikringsprodukter, samt produkter til profesjonelt renhold og gulvbehandling. Nomad™ matter, SafetyWalk™ sklisikring og Scotch-Brite™ gulvpads.